Kolokvijum I iz predmeta Upravno pravo – Studijski program Bezbjednost i kriminalistika


Kolokvijum I iz predmeta Upravno pravo – Studijski program Bezbjednost i kriminalistika, održaće se 12. aprila 2010. u 11h za studente sa rednim brojem index-a od 1 do 100, a  za studente sa rednim brojem index-a od 100 pa nadalje – 16. aprila 2010., takođe u 11h.

8 responses to “Kolokvijum I iz predmeta Upravno pravo – Studijski program Bezbjednost i kriminalistika

 1. Profesore,
  16. druga grupa (a i prva) ima kolokvijum iz Kriminologije. Da li je problem da ovi sto su vec odgovarali Kriminologiju, a sto su prva grupa izadju na Vas ispit u petak 16., a oni sto su druga da izadju 12. bas zbog toga sto imaju kriminologiju?
  Hvala.

  • Jovane, cijele nedjelje sami imao ispite na različitim studijskim programima. pa nijesam imao vremena da pogledam sajt. Zato sa zakašnjenjem odgovaram na Vaše pitanje, iako sad nema smisla, jer je ispit završen.
   Kako god bilo, ubuduće mi na vrijeme, čim postavim raspored po grupama, ili najbolje na predavanjima kažite koji rok je odgovarajući. Meni je lakše da se prilagodim prema vas 200 studenata, nego vi prema meni.

   • U redu. Sve razumijem, vidio sam na ispitivanjima koliko Vam je ”lako”. Hvala na odgovoru. Pozdrav i izvinite.

 2. Profesore, molim Vas za pitanja predvidjena II kolokvijumom iz Upravnog prava, i ako bi ste nam bar okvirno mogli odrediti termin za polaganje…
  hvala

   • Sad vidjeh da je uslovni kolokvijum iz Ljudskih prava 02.06.2010. (K2 je 19.05.2010.), tako da nam odgovara ovaj termin iz Upravnog. 🙂 Super bi bilo (ako nema bas puno, jer imamo samo 5 dana za učenje) da 25. imamo zajedno K2 i K3, jer su poslije sve kolokvijumi za kolokvijumom (otprilike 7 sa popravnima)?

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.