Završni ispit iz predmeta Upravno pravo, II godina Opšti smjer Pravnog fakulteta


Završni ispit iz predmeta Upravno pravo, II godina Opšti smjer Pravnog fakulteta, održaće se 3., 7. i 10.  juna 2013. godine u 11:15h.

Popravni završnog ispita, održaće se 20. juna 2013. u 11:15h.

Raspored po grupama:

I Grupa: studenti sa brojevima index-a od 350/11 do 272/89, (odnosno redni broj na spisku 300-588) – ponedjeljak, 3. jun 2013. u 11:15h.

II Grupa: studenti sa brojevima index-a od 154/11 do 347/11, (odnosno redni broj na spisku 150-300)petak, 7. jun 2013. u 11:15h.

III Grupa: studenti sa brojevima index-a od 255/12 do 153/11 (odnosno redni broj na spisku 1-150) – ponedjeljak, 10. jun 2013. u 11:15h

Shodno dogovoru sa početka semestra, pitanja za Završni ispit, počinju od pitanja broj 53 – “Pojam i vrste akata uprave”, zaključno sa pitanjem broj 79 – “Prva godina rada crnogorskog Ombudsmana”.

* Završni ispit iz predmeta Upravno pravo, druga godina, Opšti smjer Pravnog fakulteta, biće održan u tri grupe, respektujući broj prijavljenih studenata (588)  i činjenicu da se kompletno ispitivanje, po običaju odvija usmenim putem. Termini su određeni u koordinaciji sa prodekanom za nastavu i predstavnicima studenata, uzimajući u obzir jedine datume koji su raspoloživi (jer bi u svakom drugom terminu došlo do preklapanja sa drugim predmetima).

** Napomena: Studenti iz Grupe II, opciono mogu izaći na ispit skupa sa Grupom I, dana 3. juna, ukoliko im se ispit iz Upravnog prava 7. juna preklapa sa nekim drugim ispitom.

*** Djelove gradiva, koji su položeni u okviru kolokvijuma, priznaću u okviru avgustovskog vanrednog roka, za one studente koji ne polože ili ne izađu na završni ispit.

Srećno!

Doc. dr Dražen Cerović

7 responses to “Završni ispit iz predmeta Upravno pravo, II godina Opšti smjer Pravnog fakulteta

    • Kod mene možete odgovarati bilo koji dio gradiva, tada kad mislite da ste spremni. Međutim, plašim se da nećete razumjeti gradivo drugog dijela, ako nijeste savladali gradivo prvog dijela. To je pitanje integralne logike… Kuća se gradi od temelja, a ne od krova i dimnjaka…

  1. Profesore danas sam zakasnio na zavrsni zbog zastoja u bioci,inace dolazim iz bp,stigao sam na fax oko 4 sata,ali nije nikog bilo pa da li bih mogao da dodjem 7 u sledecu grupu.HVala

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.