Serijal emisija sa Borom Krivokapićem, najboljim novinarem bivše, velike Jugoslavije


Od danas je na ovom web sajtu dostupan serijal emisija “Četvrtkom u 22” čijii su autori Boro Krivokapić i Milivoj Bešlin.

Boro Krivokapić, najbolji je novinar bivše, velike Jugoslavije, one koja je imala 22 miliona stanovnika. Krivokapić je svakako najznačaniji crnogorski novinar od Drugog svjetskog rata na ovamo. Ovo je prvi put, pa u tom smislu eksluzivno, da autor radi ovakvu vrstu televizijske analize. Sa Milivojem Bešlinom, koji je jedna od regionalnih intelektualih zvijezda, svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu razgovaraće o posljedicama i devijacijama vezanim za iskrivljivanje nacionalnog identiteta, naturanja svjetonazora i sistema vrijednosti, dotičući i aktuelne događaje i svakodnevicu.

U prve dvije emisije baviće se fenomenom izdaje u Crnogoraca kao osnovom za razgovor.

Tako će gledaoci moći da čuju mnoge stvari o kojima se “gromko” ćuti decenijima, pa i vjekovima. To bi ljude trebalo podstaknuti da razmišljaju o tome ko smo i zašto smo ovakvi.

Boro Krivokapić ostaće upamćen i kao briljantan polemičar, koji je hrabro i elokventno saopštavao istine do kojih su rijetki mogli da dopru, ne robujući malograđanskoj prijetvornosti i ne zazirući od reakcija polusvijeta sa kojim se beskompromisno obračunavao.

Prva emisija: “Četvrtkom u 22”, Boro Krivokapić & Milivoj Bešlin

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.